Ryhmämenut
ryhmämenut tilattava etukäteen vähintäin 3 arkipäivä.


MENU 1          28,00 €

ALKURUOKA: ZUPETTA FELLINI (L)

sini- ja vihersimpukka kuorella, vongole, sitruuna, valkosipuli, valkoviini, persilja, kalaliemi, tomaatti

PÄÄRUOKA: DUETTO DI PASTA (kaksi eri pastaa) (VL)

Ravioli: katkarapu, kerma, pesto, ja Fettucine: poron-naudan jauheliha, herkkutatti, parmesan

KAIKKIIN MENUIHIN VOI VALITA SEURAAVISTA JÄLKIRUOISTA:

1. TIRAMISU mascarpone juusto, espresso, savoiardikeksi

2. PANNACOTTA kerma-vanilja ja metsämarjat

3. CAFFE´GHIACCIATO 1 pallo vanilja- ja 1 pallo suklaajäätelöä, kermavaahto, espresso

MENU 2           39,00 €

ALKURUOKA: ZUPETTA DI SALMONE (L)

merilohi, tuore purjo, porkkana, yrttejä, kalaliemi

PÄÄRUOKA: POLLO AL PACINO (L,G)

broilerin rintafilee, viherpippuri, kerma, kanaliemi, rucola, radicchio, parmesan

KAIKKIIN MENUIHIN VOI VALITA SEURAAVISTA JÄLKIRUOISTA:

1. TIRAMISU mascarpone juusto, espresso, savoiardikeksi

2. PANNACOTTA kerma-vanilja ja metsämarjat

3. CAFFE´GHIACCIATO 1 pallo vanilja- ja 1 pallo suklaajäätelöä, kermavaahto, espresso

MENU 3        46,00 €

ALKURUOKA: PROSCIUTTO E MELONE (L,G)

hunajameloni, parmankinkku ja hunaja

PÄÄRUOKA: PESCE SPADA ALLA SICILIANA (L,G)

grillattu miekkakala, pinjansiemen, tuore tomaatti, rusina, valkosipuli, minttu, valkoviini

KAIKKIIN MENUIHIN VOI VALITA SEURAAVISTA JÄLKIRUOISTA:

1. TIRAMISU mascarpone juusto, espresso, savoiardikeksi

2. PANNACOTTA kerma-vanilja ja metsämarjat

3. CAFFE´GHIACCIATO 1 pallo vanilja- ja 1 pallo suklaajäätelöä, kermavaahto, espresso

MENU 4        56,00 €

ALKURUOKA: CARPACCIO DI POLPO (L,G)

mustekala carpaccio, sitruuna, rucola, tuore fenkoli

PÄÄRUOKA: FILETTO ROSSINI 200g (L,G)

pekoniin kääritty naudansisäfile, lihaliemi, punaviini, rosmariini, oliiviöljy

KAIKKIIN MENUIHIN VOI VALITA SEURAAVISTA JÄLKIRUOISTA:

1. TIRAMISU mascarpone juusto, espresso, savoiardikeksi

2. PANNACOTTA kerma-vanilja ja metsämarjat

3. CAFFE´GHIACCIATO 1 pallo vanilja- ja 1 pallo suklaajäätelöä, kermavaahto, espresso